25 февраля 2020

Электромонтаж

Электромонтаж
  • Прокладка кабелю
Монтаж електромереж на кожному новому об'єкті починається з прокладки кабелів.  Правильно підібране перетин, тип і марка кабелю - це надійний фундамент електрики в будинку і гарантія пожежної безпеки.  Ми надаємо послуги з прокладання силових кабелів як всередині так і зовні будівель, в грунті або по опорах ЛЕП.
  •  Комутація щитів автоматики
Щит автоматики - це центр розподілу електрики по вашому будинку, офісу або підприємству.  Дуже важливо грамотно укомплектувати щит силовими автоматами, пристроями захисного відключення (УЗО) і стабілізаторами напруги згідно електричним навантаженням.  Надайте комутацію розподільних щитів нашим електрикам і будьте впевнені, що система електроживлення вашого будинку буде у відмінній формі.
  •  Встановлення розеток і вимикачів
Коли справа доходить до установки вимикачів і розеток, довіртеся нашим професійним електрикам.  Механічні або сенсорні, внутрішні або вуличні, німецький чи італійський стандарт - ми маємо великий досвід по монтажу електрофурнітури будь-якого типу і складності.
  •  Встановлення освітлення
Додайте яскравості вашого будинку або економте істотні гроші після модернізації освітлення на підприємстві.  Наша компанія професійно виконує монтаж внутрішнього, ландшафтного, святкового і спеціального освітлення.
  •  Підключення електроприладів
Більшість побутової техніки користувач може самостійно включити в розетку без будь-яких проблем.  Але для підключення таких електричних приладів як наприклад, електролічильники, варильні поверхні, кухонні витяжки, насоси, потрібен професійний електрик.  Довіртеся нашим фахівцям і будьте впевнені, що всі ваші електроприлади будуть підключені правильно.
 Професійний електромонтаж
 Електромонтажні роботи можуть бути досить важким справою.  Тому, ви завжди можете розраховувати на те, що наші досвідчені електрики виконають свою роботу правильно і з першого разу!  Зателефонуйте нам сьогодні, щоб дізнатися більше про додаткові послуги з установки, які ми пропонуємо або запланувати зустріч!
Источник: Pro100repair
Пожаловаться модератору